Skip to main content

Kostvejleder/Sundhedscoach

Jeg er certificeret kostvejleder og sundhedscoach. Uanset om du ønsker at tabe dig, ændre noget ved din livsstil eller gøre noget bedre for dig selv – så vil jeg kunne guide og vejlede dig til at opnå de resultater du ønsker. Dette gøres under hensyntagen til, hvor meget du selv ønsker at ændre ad gangen.
Jeg har den tilgang, at hellere små sikre skridt i den rigtige retning end at en livsændring ikke lykkes.
Det altid er muligt at ændre noget forudsat, at du er villig til at forsøge og vil arbejde med det.
Det er vigtigt, at du oplever, at den indsats du gør, betyder en forskel, som er mærkbar for dig. En varig omlægning til en sundere hverdag har en større betydning end et drastisk vægttab. Der er flere forskellige kostomlægninger som kan være virksomme og vi finder den metode, som passer bedst til dig.

I de sidste 7 år har jeg været underviser på hold for unge med overvægt og lavt selvværd i Viborg ungdomsskole. Her har mange af de unge ændret både kost og motionsvaner med imponerende resultater.

Jeg har også en baggrund som Coach, og den får du en fordel af i samtalerne, da det er med til at sikre, at vi arbejder med de negative overbevisninger og udfordringer, som der kan være.

Såfremt det er børn og unge under 18 år der søger vejledning og coaching, aftales det altid, på hvilket niveau forældre inddrages i samtalerne.

I samtalerne vægter jeg åbenhed, tillid og motivation som en grundlæggende faktor for at ændre det, du ønsker.

Priser:

1 session a 55 min.: Afklaring, målsætning, kostsamtale, vejning: 600 kr.

3 sessioner a 55 min: Afklaring, målsætning, kostsamtale, opfølgning mellem samtalerne (15 min. tlf + sms), vejning: 1.600 kr.

5 sessioner a 55 min: afklaring, målsætning, kostsamtale, opfølgning mellem samtalerne (15 min tlf. + sms) opfølgning mellem samtalerne, vejning: 2.600 kr.

Bestil en behandling