Skip to main content

Voksbehandling

Mange kvinder døjer med uønsket hårvækst i ansigtet. Andre døjer med kraftige mørke hår på ben og lår og det bliver desværre ikke mindre med alderen.
Flere mænd ønsker hårvæksten på ryggen fjernet, når der er strandferie i sigte og andre igen ønsker hår på brystet fjernet på grund af varme-gener.
Når man fjerner hårene med voks er området fri for hår i ca. 4-7 uger. Voksbehandling sikrer, at hårene fjernes med roden. Ved gentagne voksbehandlinger vil antallet af hår blive væsentligt reduceret. De få hår, som fortsat vil kunne gro, vil blive tyndere og blødere og stikke langt mindre, når de vokser frem igen.

Alle voksbehandlinger indledes med grundig afrensning af huden for at undgå bakterier og alle behandlinger afsluttes med kølende antibakteriel beroligende og plejende olie eller creme. Olie og creme modvirker ”skægpest” og rødme og gør huden silkeblød og dejlig.
Alle behandlinger tjekkes altid efter med en pincet for at sikre et flot resultat.

Før en voksbehandling bør hårene være 4-5 millimeter lange. Plejer du at barbere dig, skal du stoppe 14 dage før en voksbehandling for at opnå det bedste resultat.

Er du en af dem, der lider af indgroede hår efter en hårfjerning med voks, så kan du med fordel bruge en hamphandske og på tør hud massere/børste blidt. Det får ofte indgroede hår til at løsne sig. Du kan også med godt resultat bruge en bodyscrub, som får hårene til at løsne sig nemmere.
Lider du af lokal hudirritation og lidt rødme efter voksbehandling, kan du lindre huden med fugtende creme, og husk det bør være uden parfume.

Efter en voksbehandling anbefales det, at du ikke tager solbad eller går i solarie, sauna og svømmehal i de første 24 timer for at undgå hudirritationer.

Fakta om voksbehandlinger:

Hårene vokser ikke så hurtigt ud, som hvis du barberer dig.
Du får fjernet meget hår på relativ kort tid.
Når hårene vokser ud igen efter voksbehandling, føles de tyndere og blødere end ved barbering.
Du undgår risikoen for at skære dig med barberbladene.
Du kan mærke en voksbehandling fordi hårrødderne rives med ud.
Hårfjerning med voks er relativ smertefrit, men du mærker lidt.

Voksbehandling

Hage/øvre hals (ca. 15 min.) – 135 kr.
Overlæbe (ca. 15 min.) – 100 kr.
Hage/øvre hals og overlæbe (ca. 25 min.) – 195 kr.
Hage/øvre hals, overlæbe og kinder (ca 30 min) 215 kr.
Næsehår (ca. 10 min.) – 65 kr.
Bryn, inkl. retning med pincet (ca. 20 min.) – 125 kr.
Armhuler (ca. 15 min.) – 130 kr.
Hele ryggen inkl. skulder, mænd, (ca. 30 min) – 375 kr.
Hele brystet inkl. skulder, mænd, (ca. 30 min.) – 375 kr.
Hele overkroppen foran; bryst, maven inkl. skuldre, mænd (ca. 60 min) – 430 kr.
Hele overkroppen for og bag inkl. skuldre, mænd (ca. 90 min.) – 675 kr.
Hele ben inkl. bikini, kvinder, (ca. 60 min) – 425 kr.
Hele ben; underben, knæ, tæer og lår, (ca. 50 min.) – 399 kr.
Underben inkl. knæ og tæer (ca. 30 min) – 285 kr.
Hele benet og Brazilian (ca 75 min.) – 612 kr.
Brazilian m/k (ca. 45-50 min) – 400 kr.

Bestil en behandling

Paraffinbehandling

Paraffinbehandling af hænder og fødder efter forudgående peeling – 200 kr
Lækkert urtebad til hænder og fødder efterfulgt af peeling af huden og efterfølgende nedsænkning i opvarmet flydende voks i et kar. Fødder og hænder pakkes ind i plastik og derefter i dejlige frottéhandsker- og sokker.
Herefter ren afslapning, hvor du er pakket ind i lækkert tæppe og lytter til afspændingsmusik i ca. 20 minutter. Afsluttes med plejende cremer på hænder og fødder samt nærende negleolie til alle neglene.
Behandling 55-60 min. inklusiv komme- og gåtid.

Paraffinbehandling af hænder efter forudgående peeling – 140 kr.
Lækkert urtebad til hænderne efterfulgt af peeling af huden og efterfølgende nedsænkning i opvarmet flydende voks i et kar. Hænderne pakkes ind i plastik og derefter i dejlige frottéhandsker.
Herefter ren afslapning, hvor du er pakket ind i lækkert tæppe og lytter til afspændingsmusik i ca. 20 minutter. Behandlingen afsluttes med plejende creme på hænderne samt nærende negleolie til neglene.
Behandling 35-40 min. inklusiv komme- og gåtid.

Paraffinbehandling af fødder efter forudgående peeling – 140 kr.
Lækkert urtebad til fødderne efterfulgt af peeling af huden og efterfølgende nedsænkning i opvarmet flydende voks i et kar. Fødderne pakkes ind i plastik og derefter i dejlige frottésokker.
Herefter ren afslapning, hvor du er pakket ind i lækkert tæppe og lytter til afspændingsmusik i ca. 20 minutter. Behandlingen afsluttes med plejende cremer på fødderne samt nærende negleolie til neglene.
Behandling 35-40 min. inklusiv komme- og gåtid.

Bestil en behandling