Skip to main content

Graviditetsmassage til gavn for dig og dit barn

Nyd en dejlig, lindrende massage på behagelig graviditets-briks.
Når du er gravid, kan kroppen nemt blive udfordret. En dejlig graviditetsmassage, hvor du ligger og slapper af, imens din krop bliver plejet, gør underværker.
Det er ofte lændesmerter, problemer med iskias, ømme ben og fødder eller spændinger i ryg og overkrop, der giver udfordringer. Mange vælger også en time på briksen simpelthen for at gøre noget ekstra godt for sig selv.
Det, der gavner dig, gavner dit barn.

Som gravid kan du føle dig lidt mere sårbar, og det er derfor vigtigt for os, at du føler, du er i trygge rammer i klinikken. En graviditet er en tid med mange forandringer. Disse forandringer kan være både fysiske og psykiske. Nogle forandringer er forbundet med glæde og drømme om det lille nye liv og er således vidunderlige og dejlige, mens andre forandringer kan være smertefulde og kan give anledning til bekymring, anspændthed og uro i kroppen.
Graviditetsmassage virker afslappende på kroppens fysiske forandringer og ligeså lindrende på bekymrende tanker.

Hvordan foregår en graviditetsmassage?
Vores massagebriks til gravide er udformet med hul til maven og et støttende underlag af elastisk materiale, så du får den støtte, du har brug for. Det vil sige, at du kan ligge dig godt til rette på maven og slappe af under massagen.
Du vil være tildækket med et lunt tæppe, så du hverken skal føle dig blufærdig eller føle dig kold.
Vi bestræber os på at give dig oplevelsen af, at hos os er DU ER MENNESKET I CENTRUM. Massagen tager udgangspunkt i en helkropsoplevelse med fokus på de problematikker, du måtte have. Vi afslutter typisk massagen af med at der er tid til, at du kan ligge på ryggen til sidst og få lidt afslappende ansigts- og hovedbundsmassage.

Hvornår kan du få graviditetsmassage?
I princippet kan du få graviditetsmassage stort set, hvornår det skal være. Der skal være stærke kontraindikationer, før det anbefales at undlade massage som gravid.
Det kan være bækkenløsning, feber eller anden sygdom, og er du i tvivl, om du bør undlade at få graviditetsmassage, så kontakt først din læge.
Selv indenfor jordemoderfaget er graviditetsmassage en anerkendt del af tilbud til gravide, som du kan læse lidt mere om på deres hjemmeside.

Log på www.jordemoderforeningen.dk

Vi modtager gravide klienter i alle stadier af graviditeten, og nogle nyder at få massage, så tæt på fødsel som muligt, da massage kan være en god hjælp til, at kroppen nemmere kan slappe af, når det bliver tid.
Vi tilpasser selvfølgelig massagen til dig og dine behov, så du opnår den bedste effekt og får en god oplevelse.