Skip to main content
Aliz Konya

Aliz Kónya

Fysiurgisk Massør & underviser på Ryg & Mavehold

Jeg er uddannet fysiurgisk massør og har arbejdet her i klinikken siden 2019. Uddannelsen er både praktisk og teoretisk i fysiurgisk massage samt indenfor sportsmassage og regulær skadesbehandling. Derudover har jeg uddannelse i anatomi, fysiologi og sygdomslære. Efter endt uddannelse opbyggede jeg mine erfaringer som massør via et job i et wellnesscenter. Efterfølgende startede jeg min egen klinik.

Jeg har arbejdet med massage siden 2016 og tilbyder her i klinikken både fysiurgisk massage og afslappende wellness massage. Du møder mig, når du skal have massage i alle afskygninger, for her i klinikken udfører jeg både hotstonemassage, par massage, fysiurgisk massage, shiatsu ansigtsmassage, samt fod- og underbensmassage. Jeg tilbyder også den eftertragtede behandling; Japansk facelifting, som er fantastisk til dig, din velvære og din hud.

Det er også en mulighed at få lymfedrænage-behandlinger hos mig, hvis du har væske ophobninger efter endt cancer-behandling eller genetisk døjer med ødemer. Jeg har i 2023 været på uddannelse i disse behandlinger.

En massage hos mig tager udgangspunkt i det, du fortæller mig, er dit behov – samt det jeg mærker med hænderne undervejs.
Det er altid en individuel massagebehandling, som jeg tilpasser, det du har behov for. I praksis har jeg stor erfaring i at aflæse spændinger og i at vise dig enkle fysiske øvelser, som kan hjælpe dig videre i at bearbejde særligt opspændte muskler eller områder.
Jeg har aften undervisning på klinikkens to hold om onsdagen. Holdene er for dig, som vil styrke din core, ryg og balance, og som har lide at have sved på panden.

Ønsker du shellac på fingrene eller lash lift og farve til bryn og vipper – så ses vi måske også. Voksbehandlinger er også en af mine kompetencer, så tøv ikke med at bestille tid til at få uønsket hårvækst fjernet.

2024 er det år hvori jeg starter på uddannelsen som fodplejer med det for øje, at jeg også kan møde dig i den behandling fremover.

Jeg glæder mig til at behandle dig i klinikken.

Med venlig hilsen Aliz

Telefon 30 46 88 30 – e-mail: booking@loevelhelse.dk