Skip to main content
Aliz Konya

Aliz Kónya

Fysiurgisk Massør

Jeg er uddannet fysiurgisk massør i mit hjemland Ungarn. Uddannelsen er både praktisk og teoretisk i fysiurgisk massage samt indenfor sportsmassage og regulær skadesbehandling. Derudover har jeg uddannelse i anatomi, fysiologi og sygdomslӕre. Efter endt uddannelse opbyggede jeg mine erfaringer som massør via et job i et wellnesscenter. Efterfølgende startede jeg min egen klinik.

Jeg har arbejdet med massage siden 2016 og tilbyder her i klinikken både fysiurgisk massage og afslappende wellness massage. Du møder mig, når du skal have massage i alle afskygninger, for her i klinikken udfører jeg både hotstonemassage, par massage, fysiurgisk massage, shiatsu ansigtsmassage, samt fod- og underbensmassage.

Jeg er flyttet til Danmark sammen med min familie i 2018 og mit danske ordforråd er allerede meget bredt. Jeg bliver måske udfordret på helt specielle ord, hvis du taler dit brede jyske modersmål til mig, men så har jeg heldigvis ikke langt til et glad smil og lidt latter, til vi forstår hinanden.

En massage hos mig tager udgangspunkt i det, du fortæller mig, er dit behov – samt det jeg mærker med hænderne undervejs. Det er altid en individuel massagebehandling, som jeg tilpasser, det du har behov for. I praksis har jeg stor erfaring i at aflæse spændinger og i at vise dig enkle fysiske øvelser, som kan hjælpe dig videre i at bearbejde særligt opspændte muskler eller områder.

Jeg glæder mig til at behandle dig i klinikken.

Med venlig hilsen Aliz

Telefon 30 46 88 30 – e-mail: booking@loevelhelse.dk

Cvr 40963286