Skip to main content

Medlem af

Lone Kjærsgård

Lægeeksamineret Fodplejer & Fysiurgisk Massør

Jeg er indehaver af Løvel Helse & Fodklinik og dermed synlig hver dag i klinikken.
Mit menneskesyn er rummeligt og jeg møder vores kunder i øjenhøjde. Jeg sætter en ære i, vores klinik altid leverer et godt resultat til kunden.
Du kan møde mig ved alle typer af fodbehandlinger, massager og wellnessoplevelser samt ved voksbehandlinger. Jeg kan også lave opretning af tånegle med bøjler. Det er også mig du møder, når du ønsker shellac på dine negle.

Mit speciale er ikke mindst god gammeldags muskelmassage, som tager udgangspunkt i punkter, hvor du har belastet en del af din krop forkert – måske over længere tid.

Jeg har stor erfaring i behandlinger af længerevarende belastningsproblemer på konkrete muskelgrupper og jeg anvender en konkret problemløsende massage på disse områder, såfremt du søger en løsning på en tilbagevendende eller længerevarende smerte/spænding et bestemt sted.
Jeg er godkendt som registreret alternativ behandler (RAB-registreret). Derfor kan du få tilskud til massage, såfremt du eller din arbejdsgiver har en privattegnet sundhedsforsikring.

DU kan få kroppen i balance igen ved massage. Det er dine behov, der tages udgangspunkt i.
Vil DU være MENNESKET I CENTRUM – så er det Løvel Helse & Fodklinik, du skal besøge.

Jeg giver fodplejebehandlinger og kan hjælpe dig med at dine fødder bliver sunde. Fødderne bliver undersøgt, blødgjort i urtesaltvand, hård hud vil blive fjernet med skalpel, huden slibes så den er glat og jævn, evt. ligtorne og nedgroede negle behandles og neglene bliver klippet og renset. Behandlingen afsluttes med negleolie og en behagelig fod/underbensmassage, samt råd og vejledning om fodgymnastik, aflastning til sko og cremer mm. En bøjleopretning af tånegle vil her i klinikken ske med Composit, da vi ikke anvender stålbøjler.

Der tilbydes vortebehandling, som kan aftales i et planlagt forløb. Jeg tilbyder paraffinbehandling og peeling af hænder og fødder – både alene og i kombination med fodbehandling. Du kan få lagt neglelak eller shellac på hænder og/eller fødder som eneydelse eller i kombination med fodbehandling. Skal du have vokset ben, ryg eller ansigt eller andet, så er jeg også en af behandlerne.
Manicure og pedicure klares også i klinikken, så du har mulighed for både velplejede fødder og hænder, når du møder verden.

“FØDDERNE SKAL BÆRE DIG HELE LIVET – FÅ DEM TIL AT SMILE HVER DAG”

Kontakt mig gerne for yderligere spørgsmål.
Klinikken indgår gerne firmaaftaler og vi kan bestilles til foredrag, firmaevents, venindeaftner, messer og andre aktuelle arrangementer.

Telefon: 30 46 88 30 – e-mail: booking@loevelhelse.dk

CVR: 17545906