Skip to main content

Akupunktur mod myg

Vi tilbyder, her hos Løvel Helse & Fodklinik akupunktur mod myg, for både børn og voksne.

Akupunktur mod myg for både små børn og voksne – 150 kr.
Boost – Akupunktur mod myg for både små børn og voksne – 99 kr.

Myggestik kan virkelig ødelægge en sommer eller en ferie! Men akupunktur kan hjælpe dig til at undgå de små blodsugere. Akupunktur er en let og hurtig genvej til livet uden myg.

Av! Myggestik er møgirriterende. Resultatet er store røde hudområder, som klør. I værste fald opstår der små ar, særligt på de mindste børn, fordi det er umuligt at lade være med at kradse sig. Heldigvis kan akupunktur hjælpe dig og din familie i kampen mod myggestik.
Akupunktur gør dig nemlig mindre omsværmet af myg. Samtidig sikrer behandlingen, at huden ikke reagerer så kraftigt på myggestik

Behandlingen indledes med en kort snak, hvor behandleren forklarer, hvad der skal ske. Til voksne og større børn anvendes små ultra tynde sterile nåle. Selve nålebehandlingen tager 3-4 minutter. Der bruges kun nogle få tynde nåle. Det gør ikke ondt, men det kan summe og prikke lidt i huden.
Oftest virker det med en enkelt behandling, men vi har nogle få kunder hvert år, som mærker myggens interesse fortsætter, om end mindre. De kunder har gavn af en akupunkturbehandling mere og dét boost foretager vi gratis.
Således betaler du i en sæson kun for en behandling, selvom du kan være en af de meget få, vi ser igen.

Behandling for de allermindste

Er dit barn plaget af myg og gener efter myggestik, men er utryg ved nåle, så der heldigvis en anden mulighed med akupunktur via anvendelse af små specielle magnet preskugler. De små kugler sættes fast på den zone, der skal behandles, og det sker ved hjælp af et lille plaster. Zonerne er de steder meridianerne løber og magnetkuglerne lægger et lille fast tryk a la akupressur på de steder, der er modtagelig for påvirkning for myggestik. Det kan vare et par dage før plasteret løsner sig og kuglerne falder af, og det er helt okay.
Akupunktur uden nåle, er en omsorgsfuld og smertefri behandling til de mindste børn.

Det kræver noget af en behandler, at behandle mindre børn. For det først må man kunne lide børn og børn skal kunne lide én. Behandleren skal have tålmodighed, da man ikke kan forcerer behandling af børn. Det er vigtigt at huske, at børnene ikke er kommet frivilligt til klinikken og at de kan være nervøse eller angste. Det er både fordi barnet kan være genert, fordi behandleren er en fremmed eller/og fordi barnet ikke ved, hvad det her helt går ud på.
I klinikken behandler vi ikke børn, medmindre de selv vil sidde, gerne hos en forældre, men helt uden at barnet skal holdes fast og tvinges.

Behandlingstiden varierer samlet mellem 6-12 minutter inkl. komme og gåtid.