Skip to main content

Japansk Facelift

Japansk Facelift – 490 kr.

Japansk Facelift er det helt naturlige ansigtsløft. En unik behandlingsform, der på én gang løfter, glatter og afspænder ansigtet.
Med denne behandlingsform afspændes ansigtets muskler og dit udseende bliver mere afslappet.
Både dit ansigt og din krop når med behandlingen større afstresning. Din ansigtshud opnår større spændstighed og vitalitet ved hjælp af behandlingen og de gode naturprodukter i form af masker, cremer og olier.
Behandlingen formindsker rynker og afhjælper tendens til hovedpine. Den dræner dit ansigt for væskeophobninger og for eksempel poser under øjnene. Affaldsstoffer bliver hjulpet på vej væk fra din ansigtshud og den sikres større blodgennemstrømning.
Japansk Facelift er en unik behandlingsform, der på én gang glatter, løfter og afspænder dit ansigt. Behandlingen kan bruges af både kvinder og mænd.
Japansk Facelift udføres med avanceret og lækker hudplejeserie fra MUNKHOLM. Munkholm er danskejet, danskproduceret og baseret på økologiske ingredienser. Det er kærlighedserklæring til din hud. MUNKHOLM er i øvrigt langt mere end hudpleje og produkterne forhandles i klinikken. MUNKHOLM plejer din hud og hjælper den til at beholde sin glans og friskhed. Produkterne giver din hud alt hvad den behøver for rensning, fugt og beskyttelse. (se evt. https://tinamunkholm.dk/)

Behandlingen starter med en afrensning af ansigtet med efterfulgt af en fugtgivende og rensende algemaske. Masken afrenses efter ca. 15 minutter og i øjenomgivelserne påføres en nærende øjencreme, hvorefter huden i ansigtet tappes med Japansk Facelift teknik. Huden får efterfølgende saltstensmassage, som virker sammentrækkende på huden.
Dernæst udføres den Japansk Facelift, som består af bindevævsmassage, akupressur, stimulering af organzoner og neurologiske punkter, lymfedræning samt specielle japanske drænerende massageteknikker, der påvirker ansigtshudens rynketendens. Behandlingen afsluttes med en plejende serum og fugtgivende dagcreme. Behandlingstid 60 minutter inklusiv komme-gå tid.

Dette får du ved behandlingen:
Marinemaske- algemaske
Lymfedrænage
Bindevævsmassage
Muskelmassage
Dybdeafrensning af huden
Skintonic
Hovedbundsmassage
Serum
Fugtgivende dagcreme

LUKSUS Japansk Facelift med nakke- & skuldermassage – 605 kr.
Luksus Japansk Facelift er en udvidet behandling af Japansk Facelift, hvor du får alle de lækre behandlinger med masker, rensninger, massager og forkælelse – og dertil får du ekstra 15 minutter til stimulerende og afslappende massage af nakke, skuldre, arme og dine hænder.
Behandling alt inkl. varer ca. 75 minutter inklusiv komme- gåtid.

GIGA LUKSUS Japansk Facelift med hånd og underarmsmassage – 605 kr.
GIGA Luksus Japansk Facelift er en udvidet behandling af Japansk Facelift, hvor du får alle de lækre behandlinger i ansigtet med masker, rensninger, massager og forkælelse – og dertil får du ekstra 15 minutter til stimulerende og afslappende hånd- og underarmsmassage.
Behandling alt inkl. varer ca. 75 minutter inklusiv komme- gåtid.

ULTIMATIV LUKSUS Japansk Facelift med nakke- skuldre & fodmassage – 715 kr.
Dette er behandlingen for FOKUS er på din nydelse og velvære i 1½ time, hvor du får alle ydelserne og behandlingerne i den almindelige Japanske Facelift men derud over starter oplevelsen med et lækkert varmt urtefodbad i 6-7 minutter samtidig med du får hovedbundsmassage mens du sidder med fødderne i fodbadet.
Herefter får du alle de lækre ansigtsbehandlinger med masker, rensninger, massager og forkælelse.
Til afslutning på denne ultimative luksus får du stimulerende og afslappende massage af nakke, skuldre, arme og dine hænder og ikke mindst en dejlig afslappende fodmassage
Behandling alt inkl. varer ca. 90 minutter inklusiv komme- gåtid.

Bestil en behandling