Skip to main content

Totum Kropsterapi

Kropsterapi kan behandle og lindre både fysiske skader og lidelser såsom ledsmerter, muskelsmerter, hovedpine/migræne mm. samt psykiske lidelser som angst, stress og depression.

Kropsterapi tager udgangspunkt i, at vores krop og psyke hænger sammen som en helhed. Enkelt fortalt betyder det, at hvis vi ikke har det godt psykisk, kan det sætte sig som smerter eller spændinger i kroppen. Omvendt kan fysiske smerter også påvirke vores psykiske tilstand. Denne sammenhæng gør kropsterapi til en utrolig effektiv behandlingsform, som kan afhjælpe både fysiske skavanker, smerter og spændinger, samt psykiske problematikker som f.eks. stress, angst og depression.

Alle store følelsesmæssige påvirkninger såsom sorg, stress, nervøsitet, vrede, angst og skam, kan sætte sig i kroppen enten som spændinger, smerte eller fysisk uro. Derfor er det essentielt at man i behandlingen af fx stress, tager fat om roden til problemet og ikke blot lindrer kroppens reaktioner.
Fokus ligger derfor på at finde og løse årsagerne og ikke blot behandle symptomerne. Årsagen til smerten sidder ikke nødvendigvis samme sted som selve smerten. Du vil derfor opleve også at blive behandlet andre steder, end der hvor du evt. mærker smerter.

Kropsterapi kan hjælpe kroppen til at restituere og helbrede sig selv

I behandlingen åbnes der, via aktivering af lymfesystemet, op for gennemstrømningen i kroppen. Kroppen vil herefter lettere kunne udskille ophobede affaldsstoffer, hvilket har en udrensende effekt både fysisk og psykisk.
En kropsterapeutisk behandling består af flere anerkendte teknikker. Det er en effektiv dybdegående og forløsende massageform, der kombinerer behandlerens brug af akupressur, zoneterapi, meridianmassage, afspænding af muskler, åndedrætsteknik, frigørelse af led samt evt. terapeutisk samtale.

Når du kommer til behandling i klinikken, tager vi en kort samtale om, hvad fokus for behandlingen skal være. Herefter går behandlingen i gang på briksen, hvor du ligger i undertøj under et tæppe. Jeg tilpasser behandlingen efter den problematik, du kommer med.
En behandling kan derfor både være blid og rolig, hvor fokus er på beroligelse af dit nervesystem, hvis du har behov for det, eller mere konfronterende og dybdegående behandling, hvis det er dér behovet er.
Jeg vil under behandlingen guide dig til en dybere og roligere vejrtrækning, så du kan lære nemmere at slippe det spænd og den smerte (eller en følelse), der ligger fastlåst i kroppen.
Du vil efter endt behandling kunne opleve at være mere afslappet og have en større følelse af frihed og indre ro. Det er vigtigt, at du efter behandlingen drikker rigeligt med vand både på dagen og dagene efter, da behandlingen sætter gang i udskillelsen af affaldsstoffer.
Du får det første glas tilbudt lige efter behandlingen. På den måde vil du få mest muligt ud af behandlingen.
Din behandler er Lisette Skov.

Priser:

Kropsterapi: kr. 525,- for 1 time
Kropsterapi: 3 sessions á time fordelt efter dit valg, i alt kr. 1.500,-
Kropsterapi: 5 sessions á 1 time fordelt efter dit valg, i alt kr. 2.400 ,-

OBS: Medbring eget lagen og evt. tæppe til at have over dig.

Bestil en behandling