Skip to main content

Tidsbestilling & Afbestilling

Ring altid for tidsbestilling. Ring altid afbud for afbudsbestilling – for at undgå gebyr skal du ringe mindst 24 t. før din behandling Vi har ikke en bestemt telefontid, du skal ringe i. Du kan træffe os pr. telefon på alle hverdage fra kl. 06.00 og om lørdagene fra kl. 07.00

Vi har oftest kunder allerede fra kl. 06.00 om morgenen, så derfor besvarer vi din henvendelse, når vi har første ledige stund efter dit opkald.

Telefonen besvares ikke, når vi har kunder i behandling. Læg blot en besked og dit telefonnummer på telefonsvareren og vi ringer tilbage til dig hurtigst muligt. Vi aflytter telefonen flere gange dagligt. Weekenden kan du også træffe os i, helst på sms, det gælder også til et afbud efterfølgende mandag.

Du kan altid sende en SMS eller en mail og vi svarer, så hurtig vi kan. Kontakt os på: tlf. 30 46 88 30 eller e-mail: booking@loevelhelse.dk

Ved udeblivelse uden nogen form for henvendelse om afbud betales fuld pris på booket behandling. Afbud skal ske pr. telefon eller pr. sms til tlf. 30 46 88 30. Retningslinjerne er til for at undgå, at et afbud bliver meddelt så sent, at vi ikke kan nå at tilbyde en anden kunde den ledige behandlertid.

Afbud

Ved afbud senere end 24 timer inden aftalte tid betales kr. 250,- i gebyr. Medarbejderen skal jo have løn når vedkommende er mødt. Gebyret opkræves straks ved afbud og bliver sendt pr. mail/Messenger/sms. Afbud på en søndag er ved sygdom helt legalt – træf os på sms’en om søndagen.

Parkering

Der er let at komme til at parkere hos os. Du kan parkere lige foran døren hvis du har behov for det. Der er parkeringsplads anlagt på vestsiden af ejendommen, i forbindelse med den vestligste indkørsel.