Skip to main content

Yoga, Pilates & Træning

Vi tilbyder forskellige aktiviteter indenfor:

  • Yoga
  • Pilates
  • Fysiopilates
  • Ryg/mavetræning
  • Baby-Stimulastik

Onsdag formiddag har vi undervisning til babyer og deres forældre i Baby-Stimulastik ved underviser og kranio-sakral terapeut Lone Hansen. Lone er også uddannet ergoterapeut og har de seneste 3 år opnået erfaring med småbørn og træning inden børnene kan gå. Stimulastik er et beskyttet ergoterapeutisk koncept udviklet af ergoterapeuter
Her er du og dit barn i gode hænder til hygge og stimulering af dit barns sanser og motorik sammen med optil 8 andre voksne og deres babyer. Vi kan på efterspørgsel arrangere, der sættes borde og stole op og serveres kaffe/the/vand efter Stimulastik, således I som deltagere kan lære hinanden bedre at kende og ikke skal skynde jer ud af døren.

Onsdage er der ryg-mave træning og gymnastik på to hold henholdsvis kl 16.00-17.00 og fra kl 17.15-18.15. Underviser er Aliz Kónya, som har mange års erfaring i både træning og undervisning indenfor mave, ryg, core, work-out mm. Aliz er endvidere fysiurgisk massør i klinikken og bruger sin rådgivning, hvis du har brug for et godt tip til fysik og træning. Aliz veksler i sin undervisning og der anvendes forskellige redskaber, flere størrelser af bolde, håndvægte, elastikker, måtter mm. redskaberne er her, så du møder op som du er.

Onsdage er der også Yoga ved Jeanette Kaptain fra kl. 18.45-20.00. Jeanette er uddannet DGI Yogainstruktør og hendes yoga er ud fra tesen om at opnå indre ro og balance mens du er i bevægelse og udstrækker alle fibrene i kroppen. Der er plads til alle og det er ikke Yoga med højt energiniveau og fuld tempo på, men tilpasset rolig yoga med fokus på åndedræt, mindfullness og selvkærlighed imens kroppen er i bevægelse og forandring. Der er mest fokus på YIN YOGA, men flere slags yoga og afspænding indgår. Der forefindes her i huset blokke, måtter, yogapøller, elastikker, øjenpuder og tæpper – så du er velkommen til at møde med KUN din egen vandflaske.

Torsdage er der pilates ved Mona Fladstrand fra kl 19.30-20.45. Det er et hold, der er god fart på og som vi langt hen af vejen tænker er for de fysisk adrætte. Musikken er afstemt efter hver træning og ikke to torsdage er ens. Mona er uddannet pilatesinstruktør i Aalborg tilbage i 2017. Der bruges elastikker, håndvægte, måtter, flere størrelse bolde mv og tingene forefindes i lokalet.

Torsdag er der også Fysio-Pilates ved Ida Ravnshal, som er uddannet fysioterapeut og pilatesinstruktør. Ida’s fokus ligger på træning af de små eller store muskler der for den enkelte er i fokus, for at bedre en fysisk begrænsning eller for at bygge din krop stærkere dér hvor du ønsker det. Idas fysiopilates kan benyttes at alle aldre, og der kan anvendes stole for at komme op/ned fra gulvet. Det er pilates i dit tempo der passer den enkelte og underviseren kommer rundt til alle og giver specifikke råd til hver enkelt hver gang, selvsagt derfor er Idas hold på maks. 8 personer.

Yoga kommer også som pup-up events løbende hen over året. Det bliver ca en gang hver 5.- 6. uge og vil falde på en søndag de fleste gange. Der er til events afsat 2½ t til yoga og der er en lille pause hvor vi oftest serverer mundgodt, kaffe the mm. Hold øje med det enkelte pop-up event på klinikkens facebook-side.

Du kan altid kontakte Løvel Helse & Fodklinik og høre om undervisningen er noget for dig, og om vi har noget nyt spændende på vej.

Undervisningen er i den lille sal i klinikken og der forefindes yogamåtter og undervisningsmaterialer/redskaber og tæpper. Du skal selv medbringe vandflaske. Parkering i forbindelse med alle undervisninger er på nordsiden af bygningen og indgang er også på nordside af bygningen.