Skip to main content

Coaching

Coaching har jeg arbejdet med i mere end 12 år – både individuelle samtaler og har også undervist mere end 1000 medarbejdere i flere kommuner. Som din coach vil du opleve at samtalen med mig handler om at finde mulige løsninger på den problemstilling eller udfordring, som du kommer med. Der tages altid udgangspunkt i dine ressourcer og styrkesider samtidig med at dine kompetencer og forudsætninger også indgår.
I samtalen kommer vi omkring hvilke værdier, der betyder meget for dig. Du vil opleve, at jeg stiller afdækkende og undersøgende spørgsmål for at du bedst muligt kommer frem til realistiske løsninger..

Coaching handler om at sætte realistiske mål, afdække delmål – og afklare hvilke overbevisninger der evt. begrænser, at du ikke blot lige gør det, du havde tænkt. Coaching handler om at støtte dig til at finde potentialet og styrken til at gøre det, du virkelig gerne vil.
Som Coach lytter jeg, udfordrer dig, fokuserer på nuet og det du vil fremadrettet. Som coach stiller jeg spørgsmålene og du finder selv frem til svar og realistiske løsninger.

Coaching kan anvendes både i forhold til arbejds- og privatliv. Jeg har en efteruddannelse i Teenage-coaching, og tilbyder også dette i klinikken.

Måske har du allerede løst udfordringen ved én samtale – og andre gange er der behov for flere samtaler.
Fokus er altid på, hvad du gerne vil opnå og hvad, der fremmer motivationen for at nå dertil – og det er dig, der finder frem til de rigtige løsninger. Coaching er ikke terapi.

Coaching kan bruges til meget forskelligt f.eks.:

  • Afklaring i forhold til udfordringer i arbejdsliv/privatliv
  • Afklaring af dilemma
  • Afdækning af nye muligheder/ny udvikling
  • At styrke effektivitet
  • At stå ved dig selv – at kunne sige både til og fra
  • At bryde fri at mønstre, vaner, overbevisninger

Priser Coaching:

1 session a 50-60 min.: 700 kr
3 sessioner a 50-60 min.: 2000 kr

Bestil en behandling