Skip to main content

Zoneterapi

Zoneterapi voksne 500 kr.​

Naturvidenskabeligt er zoneterapi baseret på princippet om, at alle organer, muskler, knogler og væv er repræsenteret i fødder og hænder. Ved at behandle belastede zoner under fødderne kan kroppens funktioner påvirkes, dermed kan kroppens balance genoprettes, og symptomerne forsvinder, når affaldsstofferne frigives.

Under og på fødderne findes der et fuldstændig kort over alle kroppens organer, muskler, knogler og nervebaner. Hver del af kroppen har en zone på fødderne som kaldes en reflekszone. Hvis der er ømhed i en reflekszone hænger det sammen med, at der er ubalance/sygdom i kroppen.

I zoneterapien masserer og trykker jeg på de zoner, der har relation til problemområdet og stimulerer på den måde blodcirkulationen, energistrømmen og samarbejdet mellem de involverede organer og muskler.

Zoneterapibehandling påvirker også alle vitale organer, nerve-, lymfe-, hormonsystemet og kredsløbet. Blodcirkulationen forøges, der renses ud og affaldsstoffer udskilles. På den måde bliver der løsnet op for ubalancer og spændinger, og kroppen går i gang med at regulere og helbrede sig selv, når den påvirkes positivt indefra til at genskabe balancen.

I mine behandlinger bruger jeg også teknikker fra meridian massage og dele fra akupressurbehandling for at opnå øget flow i kroppen systemer og tilføre cellerne fornyet energi.

Zoneterapi kan hjælpe dig, der lider af:

 • astma & bronkitis & luftvejsgener
 • migræne og hovedpiner
 • søvnproblemer
 • menstruationsproblemer og generelle hormonelle forstyrrelser
 • allergier
 • barnløshed eller graviditetsgener
 • fordøjelsesproblemer og behov for udrensninger
 • muskel, led– og ryg problemer
 • stress og stressrelaterede lidelser
 • Endvidere er zoneterapi fantastisk til at styrke og booste dit immunforsvar.

Behandlingerne foregår liggende på en blød briks og med varme tæpper på og omkring dig. Det ses af og til at man falder i søvn i forbindelse med behandlingen.

Efter en behandling kan du føle dig træt og afslappet, måske trænger du til mere hvile. Andre mærker en øget energi og velvære og bedre fysik. Ofte vil du mærke trang til hyppig vandladning og en ændring i din urins lugt og farve – det er helt almindeligt i forbindelse med den udrensning zoneterapien giver til din krop.
Det anbefales agt du har tid til at slappe af efter en behandling, så kroppen får ro til at regulere sig.

Behandlingen varer 1 time.

Første zoneterapibehandling for voksne koster 550 kr på grund af lovkrav om journaloptagelse for at opfylde sygesikringens regelsæt, og der er afsat 75 minutter i alt.

Efterfølgende behandling nr. 2 og 3 koster for hver time 500,-  kr, og fra den 4. behandling og fremefter i et forløb er prisen pr. behandling reduceret til 440 kr.

Du vil blive tilbudt vand at drikke under hele behandlingen. Udrensning ses nemlig ofte at medføre en øget tørst.

Zoneterapi Babyer & Børn
0-12 årige 350 kr.​

Zoneterapi til babyer og børn er en nænsom, men effektiv behandlingsform, hvor jeg med mine hænder blidt trykker barnet under og på fødderne. De fleste børn kan godt lide at få zoneterapi og slapper helt af. Dog kan der være lidt ømme punkter under fødderne, men jeg tilretter min zoneterapi, så det bliver en god oplevelse for både barnet og forældre.

Spædbørn reagerer typisk positivt på behandlingen efter få gange.

Vi starter med snak om barnet og forældrenes situation. Der er god tid afsat for både for at skabe tryghed og ro for dit barn. I må gerne lade baby ligge på eget tæppe eller dyne, da det ofte giver tryghed ved en velkendt duft.

Når du kommer med et større barn opbygges tilliden ofte via lidt leg, bøger og lignende. Du må gerne selv medbringe lidt legetøj, en bamse eller andet, som barnet kender og er vant til.
Det er umuligt at generalisere hvordan et behandlingsforløb kan være – disse er helt individuelle, men som regel skal der flere behandlinger til for at opnå fuld effekt. Mange babyer og børn oplever dog allerede bedring efter de første gange.

​Zoneterapi vil være godt for dit barn, hvis barnet lider af:

 • Mavekneb og forstoppelse
 • Kolik og luft i maven
 • uro og skrigeture
 • forkølelser
 • utilpashed generelt
 • øreproblemer
 • ufrivillig vandladning
 • spændinger i nakken og hovedpine
 • zoneterapi til børn er også kendt for at have gavnlig virkning på at opnå bedre søvn, få boostet immunforsvaret samt på at opnå indre ro og veltilpashed.

Selve behandlingen varer 1 time.

En behandling koster for 1 time 350,- kr og der gives rabatordning ved aftale om 5 behandlinger, således at rabatten ydes på den 5.og sidste behandling, hvorefter de 5 behandlinger samlet koster i alt.1.500 kr.

Tilskud til Zoneterapibehandling – både til Voksne og Børn:

Sygeforsikringen ”Danmark” giver tilskud til zoneterapi-behandlinger når man er Registreret Alternativ Behandler (RAB). Klinikkens zoneterapeut, Annette Worm, opfylder disse betingelser og sørger for indberetning.
Annette Worm er endvidere RAB-godkendt til at arbejde for din egen sundhedsforsikring.

Bestil en behandling