Skip to main content

Ansigtsbehandlinger, Lash Lift og Brow Lift samt farvning

Vores kosmetolog tilbyder to typer af ansigtsbehandlinger i klinikken. I perioden fra oktober til marts anbefales en frugtsyrebehandling med Alpha Hydroxy Acids, i daglig tale kaldet AHA. En frugtsyrebehandling er din vej til naturlig skønhed. Frugtsyre er på ingen måde farligt. Og du kan sagtens få en frugtsyrebehandling, selvom du har følsom hud. Men du skal være opmærksom på, at AHA øger hudens solfølsomhed med op til 50 % – derfor er det vi anbefaler behandlingen uden for den stærkeste solsæson.

AHA er velegnet til dig, hvis:

 • din hud er tør og trist at se på
 • du døjer med akne, pigmentforandringer eller ar
 • du gerne vil mindske rynker og aldringstegn

En frugtsyrebehandling giver nyt liv til din hud. Frugtsyren (AHA) giver en naturlig peeling, som fjerner døde hudceller, booster cellefornyelsen og stimulerer kollagenproduktionen.

Det fører et hav af gode effekter med sig:

 • Finere, mere ensartet struktur
 • Fornyet glød og spændstighed
 • Mindre synlige rynker
 • Mindsket tørhed
 • Reducering af pigmentpletter og ar
 • Forebyggelse af ældning af huden indefra
 • Friskere hud med øget glans og vitalitet

Resultater af frugtsyrebehandlinger

Resultaterne ses allerede efter første behandling. Behandlingen kan bruges enkeltstående eller som et kurforløb.
For at opnå den bedst mulige effekt over tid, kan vi anbefale et kurforløb med 3 behandlinger med ca. 3 ugers mellemrum. Behandlingen kan herefter gentages hver 6-8 uge for at opnå et vedholdende resultat i vinterhalvåret

Behandlingen tager ca. 60 minutter.

Priser:
1 gang kr. 692,-
6 gange kr. 3.460,-

Bestil en behandling

Klassisk Ansigtsbehandling til dig året rundt

Pas på din hud hele året rundt. Den ændrer sig nemlig på grund af alder, hormonelle forandringer, skiftende årstider, vind og vejr, sol, luftforurening, visse sygdomme og evt. medicin samt ved brug af forkerte hudplejeprodukter. Ved alle ansigtsbehandlinger vil du få råd og vejledning om hjemmebehandling og anvendelse af produkter.

Du får foretaget en hudanalyse, og huden afrenses og dybderenses i ansigt og på hals, de døde hudceller peeles blidt bort og let udrensning af poretilstopninger og urenheder foretages. Dine bryn tilrettes med pincet. Du får lagt en Rich Vitalizing plejende maske, der stimulerer ansigtshudens blodcirkulation. Derefter stimuleres din hud med serum og ampuller tilpasset din hud. Ansigtet masseres blidt igennem behandlingen.

Hele behandlingen afsluttes med en fugtighedscreme og en øjencreme, der afstemmes efter din hudtype.
Denne ansigtsbehandling er velegnet til alle hudtyper, mænd og kvinder i alle aldre, herunder også teenagere. Der anvendes produkter fra BABOR.

Behandlingen tager ca. 1 ¾ time for voksne
Pris kr. 724,-

Behandlingen tager ca. 1 time for teenagere
Pris kr. 546,-

Bestil en behandling

Lash lift og Brow lift

Lash Lift er for dig, der ønsker at få det fulde ud af dine egne naturlige øjenvipper og få dem til at se længere, smukkere og mere voluminøse ud – på den helt naturlige måde.

Ved et LashLift løftes og bukkes øjenvipperne skånsomt, hvilket giver et flot naturligt look med holdbarhed fra 3-5 uger. Fornyelse anbefales dog efter ca. 4 uger, da mange vipper vil være skiftet ud, hvorfor bukket langsomt mindskes. Ca. 3-5 vipper afstødes dagligt pr. øje helt naturligt, hvor nye vokser ud.

I modsætning til vippebuk med en vippebukker, der på sigt kan give krøllede og ødelagte vipper, er Lash Lift løsningen på smukke øjenvipper, der får dine øjne til at synes større og mere åbne.
Ved hjælp af silikonepads, som lægges på de øvre øjenlåg, løftes dine vipper forsigtigt op i et flot buet buk, så dine øjne får et flot look og et mere vågent udtryk.  Denne metode er meget mere skånsom for dine vipper end din vippebukker. Med farve af vipperne efterfølgende vil looket intensiveres, ved at vipperne synes kraftigere fra inderst til yderst.

Sådan foregår Lash lift

Fjern kontaktlinser inden behandling og kom uden øjenmakeup.

Du har lukkede øjne undervejs. Først afrenses øjenområdet samt vipper. Derefter påsættes bløde silikoneforme på dine øjenlåg og dine vipper løftes forsigtigt op og fastsættes med en vandbaseret lim på formen. Herefter behandles med to former for væske, som giver det holdbare resultat.

Den første er en væske, som gør det muligt at manipulere med vippernes form, og den næste sørger for at holde den nye buede form på plads. Væsken lægges på den midterste del af hvert vippehår, så den ikke kommer i kontakt med øjet, eller slider den yderste del af vippen, som i forvejen kan være lidt tyndslidt.

Hvis du også at få farvet de bukkede vipper, gøres dette til sidst i behandlingen. Du kan sagtens bruge mascara efter 24 timer for øget effekt, hvis du ønsker dette.

Bemærk:
Det anbefales ikke at udsætte dine Lash Liftede vipper for vand, damp, sauna og makeup de første 24 timer, da der er en efter-hærdningsperiode, og dette vil kunne påvirke holdbarheden af Lash Liftet.
Behandlingen varer cirka 45-60 minutter.

Priser:
Lash lifting u/farve kr. 400,-
Lash lifting m/ farve kr. 470,-
Lash Lift Deluxe kr. 520,-
Farvning Bryn kr. 130,-
Farvning vipper uden lash lift kr. 130,-
Farvning vipper og bryn uden lash lift kr. 199,-

Bestil en behandling

Brow lift – Den naturlige vej til fyldige og ensartede bryn

Stikker dine brynhår i alle retninger? Vil du gerne have mere fylde og en flot og ensartet facon?

Så skal du prøve et Brow Lift. En effektiv og simpel behandling, der får styr over de vildfarne bryn og giver en flot facon og masser af volumen.

Brow Lift er perfekt for dig, der:

 • Har uregerlige eller krøllede bryn, der vokser i forskellige retninger.
 • Ønsker mere markante og velformede bryn og ønsker fyldige ‘brushed up brows’

Brow Lift, som også kaldes Brow Lamination, kan sammenlignes med en permanentbehandling for dine bryn. Hårene behandles med en plejende keratinvæske, som hjælper manipulerer med formen og groretningen og får dine bryn til at synes længere og fyldigere. Keratinproduktet, som bl.a. indeholder essentielle olier og B-vitamin, retter og udglatter selv de mest stædige hår, så eventuelle hvirvler forsvinder, og dine bryn holder deres facon.

 

Sådan foregår Brow Lift

Behandlingen starter med, at dine bryn formes i en facon, der passer til dig og dit ansigt. Herefter kommer vi keratinproduktet på, som skal virke i nogle minutter. Når produktet er kommet på, sættes der strips på brynene som en slags laminering – deraf navnet Brow Lamination – der sørger for, at hårene bliver, hvor de skal, og groretningen rettes til. Behandlingen afsluttes med en plejende og styrkende kur, der booster hårvæksten og giver en smuk glans.
Hvis du ønsker det, kan behandlingen også inkludere farvning af brynene.
Behandlingen varer cirka 45 minutter og varetages af Gilda og Lisette.

Priser:
Brow lifting u/farve – Behandlingstid 45 min – kr. 350,-
Brow lifting m/farve – Behandlingstid 45 min – kr. 392,-

Bestil en behandling