Skip to main content
Fysiurgisk massør hos Løvel Helse

Sabina Hanssen

Fysiurgisk massør

Du møder mig til massager fordelt over hele ugen, også udvalgte lørdage, nogle formiddage,men mest om eftermiddagen.

I 2018 blev jeg uddannet fysiurgisk massør på Viborg Helsepraktik. Jeg har brugt min massør uddannelse løbende siden, dog med mest til at massere venner og familie samt en del faste kunder.

Triggerpunkt massage har jeg også tilegnet mig erfaring i, og det kombinerer jeg i mine massager.
En Trigger Point behandling kan ved lette tryk på specifikke kontaktpunkter løsne op for disse spændinger, hvorpå musklen blødes op og igen bliver “slap”.

I de senere år har jeg valgt at arbejde som ufaglært vikar som udekørende hjemmehjælper. I 2020 blev jeg ansat som handicaphjælper, og her i januar 2023 begyndte jeg på uddannelsen som sosu-hjælper.

Jeg kan tilbyde en massage, hvor jeg tager udgangspunkt der, hvor du har behov. Mine hænder vil også arbejde med det jeg selv mærker på dine muskler og krop. Jeg har god erfaring med at fjerne spændinger, og vil også fortælle dig undervejs, når jeg mærker noget, der påvirker din bevægelse og nedsætter dine aktivitets muligheder.

Hvis behovet er der, kan jeg også give dig nogle små brugbare øvelser med hjem, som kan være med til at hjælpe med at holde dine led og muskler igang, frem til næste gang du kommer i klinikken.

Jeg kan også lave en dejlig wellness massage, hvis du bare trænger til at mærke din egen krop igen.

Jeg glæder mig til at behandle dig i klinikken.

Sabina Hanssen

Telefon: 30 46 88 30 – e-mail: booking@loevelhelse.dk