Per Hørup

Per Hørup

Akupunktør & Lægeeksamineret Fysiurgisk Massør
Jeg tilbyder mine klienter den bedst mulige behandling samt rådgivning, gennem både korte og længerevarende behandlingsforløb, og både indenfor TCM Akupunktur og Fysiurgisk Massage.

I hver enkelt konsultation prioriterer jeg god tid til den personlige og skræddersyede behandling.

Jeg har flere års erfaring som akupunktør og massør – og med gode resultater i mine behandlinger.

Jeg er uddannet som akupunktør på Akupunkturakademiet i Aarhus, en af Danmarks mest omfattende akupunkturuddannelse indenfor Traditionel Kinesisk Medicin (TCM).

I TCM søger man bagom symptomerne og finder årsagen til de forskellige sygdomme og lidelser. Herefter stimuleres kroppen til at finde tilbage i balance og helbrede sig selv

Akupunktur er en kinesisk diagnose og behandlingsmetode, som er mere end 3000 år gammel. Det er en helhedsorienteret behandlingsform, der ser på hele kroppen og dens velbefindende. Ved en behandling indføres tynde sterile nåle i udvalgte akupunkturpunkter, hvorved kroppen stimuleres til at genoprette balancen. Det er muligt at tilføre strøm til disse nåle, hvorved effekten bliver kraftigere, fx ved smertebehandling.

Jeg udfører også Cupping og Guasha, der begge er yderst effektive behandlingsformer. Det skaber en øget blodgennemstrømning i det ønskede område. Metoderne løsner effektivt muskelspændinger og stagnationer i bindevævet, hvorved de ophobede affaldsstoffer frigives. Disse behandlingsformer kombineres ofte med akupunktur og jeg benytter det af og til i forbindelse med smertetilstande, spændte muskler, myoser, hovedpine, hoste og lungesygdomme, arvævsdannelse, iskiasproblemer, nakke- og skulderspændinger samt ved ‘fodbold-ben’.

Jeg er RAB registreret behandler, samt medlem af foreningen af Praktiserende akupunktører (PA).

Glæder mig til at se dig her i klinikken.

Telefon: 30 46 88 30 – e-mail: booking@loevelhelse.dk

CVR: 31664187

Medlem af:

Praktiserende akupunktør
Registreret Alternativ Behandler