Skip to main content
Mia Grube - Behandler hos Løvel Helse & Fodklinik

Maria Grube

Læge og Akupunktør

Jeg er oprindelig uddannet læge (fra 2000) og arbejdede i vestlig medicin i 20 år, inden jeg fik min uddannelse i Kinesisk medicin ved Århus Akupunktur Akademi. Her blev jeg akupunktør i 2019 med højeste kvalifikation til ETCMA niveau (Europæisk TCM akupunktør). Jeg er også RAB-godkendt behandler og kan arbejde for din sundhedsforsikring.

Jeg bor i Frederikshavn og har også en klinik i min hjemby. Cirka en gang om ugen har jeg mine kunder fra Midtjylland her i Løvel, og du er også velkommen til at lade mig hjælpe dig. Oftest er mine arbejdsdage fredage, men jeg er flexibel og hører gerne dine ønsker.

Her i klinikken i Løvel tilbyder jeg TCM-akupunktur, el-akupunktur, moxa, cupping, gua-sha, kostvejledning og jeg giver akupunktur mod allergier og myggestik samt smertelindring.
Jeg kan også tilbyde at hjælpe dit barn eller baby med zonemassage, akupressur og akupunktur.

Kinesisk Akupunktur kan hjælpe til mange. Det hjælper på alle former for smerter, især i bevægeapparat: ryggen, skulder, hofter, knæ, sportsskader. Det lindrer og letter hovedpiner, migræne og menstruationssmerter samt booster dit immunforsvar.
Behandlingen fjerner uønskede ophobninger i kroppen og har en positiv kosmetisk effekt på mindre rynker og pletter, fx. i dit ansigt. Akupunkturen er også velegnet til dig der har en langvarig stress eller enmindre depression.

Det er vigtigt for mig, at du føler dig tryg og tilpas under behandlingen. Jeg prioriterer individuel behandling og at der er god tid til dig, når du kommer til behandling hos mig.Du er altid velkommen til at kontakte mig for yderligere information.Jeg ser frem til at hjælpe dig her i klinikken.

Telefon: 30 46 88 30 – e-mail: booking@loevelhelse.dk
CVR-nr 40448454