Skip to main content
Lone Hansen - Behandler hos Løvel Helse & Fodklinik

Lone Hansen

Kranio Sakral Terapeut, ergoterapeut og stimulastikinstruktør

Jeg har arbejdet med Biodynamisk Kranio Sakral Terapi siden 2016. Jeg har tidligere arbejdet i over 20 år som ergoterapeut, primært indenfor rehabilitering af hjerneskadede og andre langtidsmedicinske patienter. Fokus i alt mit arbejde som ergoterapeut har altid været at støtte patienten/borgerne til at finde egne ressourcer til at mestre hverdagen.

Jeg elsker at støtte mennesker i processen at finde større balance i livet, ud fra det område de ønsker fokus på, om det er fysisk eller psykisk. Oftest handler det også om at blive bevidste og hvad der spænder ben, årsagen til at vi er ude af balance, og derfra finde ud af, hvad vi selv kan gøre for at opnå den ønskede balance.

Mit hjerte ligger særligt hos børn og forældre og de udfordringer der er, når vores børn eller vi selv af den eller anden årsag ikke trives.

Vi har som mennesker til tider alle udfordringer med at finde balancen i livet. Selv har jeg især erfaret det da mine børn var små og dengang mærket på egen krop, hvordan en behandling som kranio sakral terapi har hjulpet mig til en øget bevidsthed, til at få balance i min krop og psyke, og til at finde ro og overskud. Det er helt klart årsagen til at jeg i dag brænder for mit arbejde som Kranio sakral terapeut.

Mine KST behandlinger går i dybden, men er alligevel en meget blid kropsterapi, hvor nærvær og tryghed er kernen i tiden, vi har sammen. Det skaber et rum, hvor heling og kroppens egne helbredende ressourcer får de bedste vilkår, for at genskabe balancen i din krop.

En formiddag om ugen vil jeg have stimulastik-undervisning for babyer fra 3-9 måneder. Stimulastik er sansemotorisk træning, der tager udgangspunkt i barnets naturlige udvikling, og giver forældrene ideer og redskaber til at støtte deres barns udvikling. Stimulastik giver både barn og forældre en god start på livet og mulighed for at opbygge en sund og god relation.

Jeg vil være at træffe her i klinikken hver onsdag fra kl. 9.00 til 16.00, hvor jeg har tider til Kranio Sakral terapi for både børn og voksne.

CVR nr: 41119047

Telefon: 30 46 88 30 – e-mail: booking@loevelhelse.dk