Skip to main content
Lene Korsåsen - Behandler hos Løvel Helse & Fodklinik

Lene Korsåsen

Kranio Sakral Terapeut og underviser

Jeg har arbejdet med Biodynamisk Kranio Sakral Terapi siden 2016 og åbnede egen klinik i 2019. Jeg har tidligere arbejdet i over 20 år som ergoterapeut, særligt indenfor psykiatri og arbejdsrettet rehabilitering. Et af mine fokuspunkter i dagligdagen som terapeut, er at hjælpe stressramte kvinder tilbage i balance.

Mit hjerte ligger særligt hos børn, børn med særlige behov og voksne med stressbelastninger (fysiske og psykiske), der ønsker at genskabe balancen i krop og sind.

Jeg har selv børn med særlige behov og har også selv mærket stress på egen krop, hvor Kranio sakral terapi blandt andet spillede en stor rolle i helingsprocessen, hvilket også er en af årsagerne til at jeg brænder for dette område.

Mine behandlinger går i dybden, men er alligevel en meget blid kropsterapi, hvor nærvær og tryghed er kernen i tiden, vi har sammen. Det skaber et rum, hvor heling og kroppens egne helbredende ressourcer får de bedste vilkår, for at genskabe balancen i din krop.

En formiddag om ugen vil jeg have Stimulastik grupper for babyer fra 3-6 måneder og 7-10 måneder. Stimulastik er sansemotorisk træning, der tager udgangspunkt i barnets naturlige udvikling, og giver forældrene ideer og redskaber til at støtte deres barns udvikling, give dem en god start på livet og opbygge en sund og god relation.

Jeg vil være at træffe her i klinikken hver fredag fra kl. 9 – 16, hvor jeg har tider til Kranio Sakral terapi for både børn og voksne.

Du er altid velkommen til at kontakte mig for yderligere information på tlf 53433307. Jeg ser frem til at hjælpe dig her i klinikken.

Telefon: 30 46 88 30 – e-mail: booking@loevelhelse.dk