Skip to main content

Medlem af

Kenneth Stilling

BMS akupunktør, øreakupunktør, massør og NADA behandler

Jeg har arbejdet med BMS akupunktur siden starten af 2016 og har oplevet mange gode målbare resultater hos mine klienter. Hos mig kan du få konkret rådgivning samtidig med til din behandling, som både kan være gennem både korte og længerevarende behandlingsforløb.

I BMS akupunktur behandles alle lidelser via nåle, der placeres i lemmerne. Jeg stikker ikke i det område, som er belastet, men ”langt” fra hvor du føler smerten.
Når jeg behandler med BMS akupunktur via dine arme, ben, hænder, fødder, ører og skalp betyder det, at du er påklædt under behandlingen.

Har du problemer med bevægeapparatet, mærker stress, sover dårligt eller er generet af andet som driller dig i hverdagen, så er jeg klar til at hjælpe dig.

Jeg har behandlet smerter fra hælsporer i flere år og har en rigtig god erfaring med at afhjælpe mine klienter med disse smerter.
Jeg har beskæftiget mig meget med reel smertebehandling fra hovedpine, ledsmerter, frossen skulder, golf/tennisalbue og muskelsmerter. Der foruden har jeg gode erfaringer med at behandle såvel stress som psykiske udfordringer.
Massage kan du også få hos mig. Det vil være en muskelmassage med fokus på lindring og afhjælpning af gener, og ønsker du det som en kombinationsbehandling mellem massage og akupunktur, er dette også en god mulighed.

Jeg ser det som min fornemmeste mission, at tage udgangspunkt i netop dig og din situation, når du besøger klinikken. Det er vigtigt for mig, at du føler dig tryg og tilpas under behandlingen. Jeg prioriterer individuel behandling og at der er god tid til dig, når du kommer til behandling hos mig.

Jeg vil oftest være at træffe i klinikken sent på eftermiddagen, om aftenen og på de lørdage, vi holder åbent.

Du er altid velkommen til at kontakte mig for yderligere information.
Jeg ser frem til at hjælpe dig her i klinikken.

Telefon: 30 46 88 30 – e-mail: booking@loevelhelse.dk

CVR-nr : 42059331