Skip to main content

Jeanette Kaptain

Yogainstruktør og Access Bars behandler

Jeg udfører behandlinger i Access Bars® Det handler om energi. Alt er energi. Vi har det i og omkring os alle sammen. Så hvad gør du med denne energi? Med Access Bars® behandling kan jeg med blid berøring hjælpe dig til at skabe indre ro og balance. Det kan afhjælpe mentale udfordringer og støtte dig i at give slip på begrænsende og negative overbevisninger, så der er plads til nye og mere gavnlige overbevisninger.

For 7 år siden stiftede jeg bekendtskab med mindfulness i forbindelse med en udfordring i mit liv. Interessen for mindfulness voksede sammen med yoga, hvilket blev og i dag er et berigende værktøj og en tilstand, som bringer mig fra hovedet med de sommetider mange tanker, bekymringer og følelserne og ned i kroppen med god jordforbindelse, rum og accept af nuet. Det er med en bevidsthed om, at jeg selv kan styre og dermed vælge både at tillade og afvise det, som kommer udefra ved at være i indre ro og balance. Yoga bidrager også til øget kropsbevidsthed, selvkærlighed, og er for mig en livsstil. Hvor jeg også lærer at mærke og sætte sunde grænser i respekt for mig selv og andre. Jeg ser frem til at undervise og guide dig i ”selvkærlig yoga”. Namaste.

Jeg har netop udgivet min første bog med titlen ”Kaptain i eget liv”. Bogen forhandles flere steder, og selvfølgelig også her i klinikken. Jeg afholder også foredrag ud fra min bog. Personlig udvikling er en stor passion for mig, og jeg har igennem de sidste 7 år arbejdet med mig selv. Jeg har været tilknyttet forskellige mentorer, coaches og fællesskaber til udvikling af højere bevidsthed, nye indsigter og hensigtsmæssige værktøjer til at mestre mig selv og livet.
Derfor har jeg mange muligheder for at støtte og hjælpe dig til et liv med selvkærlighed i bedre balance og med indre ro.

Jeg står gerne til din rådighed for yderligere oplysninger og ser frem at møde dig i klinikken.

Mange hilsner
Jeanette Kaptain

Telefon: 30 46 88 30 – e-mail: booking@loevelhelse.dk

CVR: 17545906