Skip to main content

Janus Ì Dali

Kropsterapeut & massør

Jeg er uddannet Totum Kropsterapeut og har arbejdet med mennesker på forskellige måder i snart 20 år. Til dagligt kombinerer jeg mit job som behandler med at være handicaphjælper. Oprindeligt er jeg uddannet akademiøkonom og datamatiker.

Jeg har tillige med en 4-årig psykoterapeut uddannelse, som er kropsorienteret og dét jeg har med i bagagen fra uddannelsen bruger jeg som en naturlig del af mig, når jeg hjælper mine kunder i et forløb.
Jeg tilbyder fysiurgisk massage, graviditetsmassage og kropsterapeutiske behandlinger her i klinikken.

Healing er også behandlingsform, som jeg har taget til mig og ofte har anvendt de sidste mange år. Jeg benytter i alle mine behandlinger en indføling – det defineres som evnen til at mærke dine behov, muligheder og ressourcer i forbindelse med en behandling hos mig.

Når du kommer hos mig til behandling, er det vigtigt for mig at skabe et rum, hvor du kan føle dig tryg og tilpas. Derved kan du meget bedre slappe af i behandlingen, og derved få det største udbytte.

Jeg vil oftest være at træffe i klinikken på hverdage fra 08.00-13.00 men arbejder også enkelte eftermiddage og udvalgte lørdage.

Jeg ser det som min fornemmeste opgave, at tage udgangspunkt i netop dig og din situation, når du besøger klinikken. Jeg prioriterer individuel behandling og at der er god tid til dig, når du kommer til behandling hos mig.

Du er altid velkommen til at kontakte mig for yderligere information.

Jeg ser frem til at hjælpe dig her i klinikken.

Telefon: 30 46 88 30 – e-mail: booking@loevelhelse.dk