Skip to main content
Jan Kjærsgaard - Lægeeksamineret fysiurgisk massør

Jan Kjærsgaard

Lægeeksamineret fysiurgisk massør

Meget af min baggrund kommer fra forsvaret, hvor jeg har haft mit virke i en del år. Ud over min uddannelse som massør, er jeg uddannet sygehjælper (Team Medic) og har været udsendt som sådan.

I øjeblikket er jeg i gang med uddannelse som akupunktør og jeg bliver færdig i 2023.

Rejsen til den alternative behandler verden, startede med alvorlig sygdom og stor sorg, som ingen kunne hjælpe med. Det skærpede min interesse for komplementære behandlingsformer.

Min holdning er, at som komplementær behandler bliver vi aldrig færdige med at udvikle os som mennesker og behandler. Det kan nemlig godt være man er færdiguddannet, men man bliver aldrig færdig med at uddanne sig.

Her i klinikken tilbyder jeg fysiurgisk dybdemassage, terapeutisk massage samt sports- og skadesmassage. Endelig laver jeg elevbehandlinger som akupunktør.
Jeg har speciale i nakke, skulder, ryg og lænde problematikker og har hjulpet rigtig mange til hurtigt, at genoptage deres arbejde efter en ”skade”.

I årene fra 2005-207 blev jeg uddannet Løbeinstruktør og Fitnessinstruktør indenfor DGI, og i 2017 blev jeg uddannet Sundheds- og Træningsvejleder. Alle tre er spændende uddannelser, som jeg trækker på viden fra, når jeg hjælper dig i en behandling eller rådgiver dig om øvelser til hjemmebrug.

Jeg vil oftest være at træffe i klinikken fra morgen og formiddage af.

Du er altid velkommen til at kontakte mig for yderligere information.
Jeg ser frem til at hjælpe dig her i klinikken.

Telefon: 30 46 88 30 – e-mail: booking@loevelhelse.dk

CVR: 14500987