Skip to main content

Medlem af

Gitte Høxbro Dalsgaard

Lægeeksamineret fodplejer

Siden jeg blev færdiguddannet som fodplejer i 2022 har jeg været udekørende behandler og kommet både hos private, på plejehjem og bosteder. Fodpleje i eget hjem er for nogle et ønske, hvis der er tale om gangbesvær eller nedsat fysisk formåen, eller som lever med angst og andre indgribende lidelser.

Her i klinikken tilbyder jeg min fodbehandling til dig, som kommer til os og som ønsker velplejede fødder.
Jeg kører samtidig ud til dem af jer, som har behov for fodplejen i eget hjem eller på det plejehjem/bosted, du bor.

Udover at være fodplejer har jeg 25 års erfaring som social -og sundhedsassistent. Mine mange års erfaring indenfor pleje og omsorg, gør at min behandling er professionel og altid er præget af venlighed og seriøsitet.

Jeg sætter en ære i at give dig en god behandling, som starter med en fodanalyse, et dejligt fodbad, beskæring og slibning af hård hud og eventuelle revner. Jeg behandler og fjerner også ligtorne og fodvorter. Du får dertil klippet, oprenset omkring negle og slebet neglene. Din behandling afsluttes med cremebehandling, negleolie samt en lettere fod- og underbensmassage.

Du vil få min vejledning til eventuelle øvelser, som kan styrke dine fødder og tæer, og jeg fortæller dig, hvad jeg ser under/på dine fødder/tæer og kan ud fra dette eventuelt foreslå dig brug af rette creme, olie, aflastning, såler mm.

Selvfølgelig kan du også bestille neglelak på tæerne. Vi benytter CND og TNS lak her i klinikken og sikrer dig dermed holdbar lak i op til 5-6 uger på tåneglene. Jeg tilbyder også shellac på hænder og fødder, og desuden udfører jeg den plejende paraffinbehandling til både hænder og fødder.

Voks af ben, ryg, bryst, armhuler, overlæbe eller hage kan jeg også hjælpe dig med, ligesom jeg udfører Shiatsu ansigtsmassage og japansk Facelift her i klinikken.

Alle fortjener at forkæle deres fødder, for velplejede fødder er glade fødder. Jeg glæder mig til at hjælpe dig.

Telefon: 30 46 88 30 – e-mail: booking@loevelhelse.dk