Skip to main content
Gilda Pereira er behandler hos Løvel Helse & Fodklinik

Gilda Pereira

Kosmetiker, massør & fodplejer

Jeg er uddannet for snart 25 år siden i mit hjemland, som er Portugal. Her i Danmark har jeg været selvstændig med egen klinik i mere end 20 år og har brugt alle tre uddannelser. Desuden er jeg tilknyttet et spa- & wellnesscenter i Nordjylland.

Som massør tilbyder jeg både wellness afspændingsmassage og fysiurgisk massage, og du vil også kunne møde mig til klinikkens behandling med shiatsu ansigtsmassage, hotstonemassage og japansk facelifting, cuppingmassage samt til parmassage og paraffinbehandlinger.

Fodpleje er en stor del af min arbejdsdag i klinikken, og jeg lægger gerne både almindelig neglelak og shellac på dine fødder i forbindelse med en fodbehandling, ligesom jeg naturligvis også udfører manicure og lakering af hænderne.

Jeg er uddannet i alt inden for voksbehandlinger, og udfører udover voksbehandling af ben mm. også voksbehandlinger på bryn og intim voksbehandling/brazilian.

Andre kosmetikeropgaver med lashlifting, vippe extensions mm. vil jeg også komme til at kunne tilbyde her i klinikken.

Service og høj kvalitet er en selvfølge og kundepleje ligeså, og jeg vil møde dig med det for øje, at udføre dét du ønsker af mig til din fulde tilfredshed.

Jeg glæder mig til at møde dig.

Med venlig hilsen Gilda

Telefon 30 46 88 30 – e-mail: booking@loevelhelse.dk