Skip to main content
Eva Rasmussen - Helse & Sportsmassør

Eva Rasmussen

Helse & Sportsmassør

Jeg er uddannet som Helse- og Sportsmassør i 2021 fra AtWork skolen i Århus. Ud over at arbejde her i klinikken arbejder jeg også ved FysioDanmark i Herning. Mødes vi til en behandling, vil du opleve en professionel massør med fokus på wellness og velvære.

Derudover tilbyder jeg massage til dig, som ønsker at opnå en sportspræstation eller dig, der vil fokusere på restituerende massage efter fysisk/sports aktiviteter. Denne massageform er meget effektiv, hvis du f.eks. er i gang med at træne dig op til en større begivenhed som maraton, cykelløb eller bare er fysisk aktiv inden for sportsverden, og har brug for at give dine muskler en restituerende massage.

Du kan også møde mig til helkrops massage og afslappende wellness massage. Jeg udfører endvidere hotstonemassage, japansk facelifting, par massage, shiatsu ansigtsmassage, samt fod- og underbensmassage.

Min store passion er sundhed og velvære og som massør/behandler er jeg nysgerrig på mennesker og min tilgang er fordomsfri og åben til andre mennesker. Jeg arbejder med DIG som udgangspunkt og målet vil altid være at give DIG en oplevelse af øget livskvalitet, skabe mere overskud og energi samt reducere evt. smerter og spændinger i din krop.

Du kan altid forvente empati og tilstedeværelse gennem min spørgende og lyttende tilgang og det er vigtigt for mig, at du føler dig tryg og godt tilpas under mine behandlinger.
Oprindelig er jeg uddannet Social – og sundhedsassistent og har derved altid haft mennesker fra alle aldersgrupper omkring mig, og gennem forskellige relationer. Derved føltes det helt rigtigt, da jeg valgt at supplere og udvide mine faglige kompetencer i denne retning indenfor wellness -, velvære – og sportsmassage.

Du vil kunne møde mig i klinikken om fredagen og de lørdage klinikken har åbent.
Jeg ser meget frem til at møde og hjælpe dig her i klinikken.

Med venlig hilsen Eva

Telefon 30 46 88 30 – e-mail: booking@loevelhelse.dk