Skip to main content
Chinette Jørgensen

Chinette Jørgensen

Fodplejer

Jeg arbejder med alle fagets specialer indenfor fodpleje.
Jeg er oprindelig uddannet statsautoriseret fodterapeut, og har haft egen virksomhed siden 2017.

Jeg glæder mig til at møde dig, dér hvor du er, og levere en behandling, hvor jeg altid tager udgangspunkt i din situation og giver kvalificeret personlig vejledning i forhold til netop dine behov.

Min arbejdstilgang er altid at have fokus på årsagsbehandling & forebyggelse af dine fødders sundhed. Hvis man har udfordringer med sine fødder kan det forplante sig til hele kroppen og forringe livskvaliteten.
Det faktum at sunde fødder har det bedst, får mig frem til, at jeg udover fodbehandlinger, også laver individuelt fremstillede indlæg, for enten at behandle eller forebygge gener fra fødderne eller længere oppe på kroppen.
Da fejlstillinger på fødderne nemt kan resultere i de mere ”lette gener”, så som hård hud dannelse og ligtorne, til de mere alvorlige, som skæv kropsholdning, hælspore, svangsene-betændelse  og udvikling af platfod er fokus på fodstillinger og fodproblemer i mit fokus.

Jeg afhjælper også med nedgroede negle via forskellige metoder, afhængigt af hvilken metode vi sammen finder ud af, samt er bedst for at udbedre problemstillingen, så kan jeg benytte komposit eller fjederståls-bøjle til aflastning og opretning.

Fodbehandlingen består af undersøgelse af fødderne, fodbad i badesaltsvand, fjernelse af hård hud med skalpel, fjernelse af evt. ligtorne, og behandling af nedgroede negle; neglene klippes og renses, behandlingen afsluttes med negleolie samt creme og behagelig fodmassage.
Hvis du ønsker gode råd og vejledning indenfor cremer, aflastninger, sko, fodgymnastik, indlæg mm. så hjælper jeg dig.
Jeg tilbyder også fodbehandling, som udebehandling i eget hjemmet/plejehjem.

Jeg laver naturligvis også vortebehandling i et planlagt behandlingsforløb, som vi finder ud af sammen.
Min fodpleje leveres i høj faglighed, og jeg yder god og seriøs behandling.

Glæder mig til at møde dig.