Skip to main content

Medlem af

Annette Worm

Zoneterapeut

Zoneterapi har jeg arbejdet med siden 2020. Oprindelig er jeg uddannet socialpædagog og som sådan arbejder jeg også fortsat. Jeg har altid kunnet mærke, at jeg skulle arbejde med mennesker og jeg har et stort ønske om, at få det bedste frem i hver og en. I mit daglige virke som social pædagog, hjælper jeg hver dag med at støtte og vejlede mennesker med fysiske og psykiske udfordringer.
I 2020 blev jeg færdiguddannet zoneterapeut, og endnu en gang har det været mit kald, at jeg kan hjælpe mennesker på en fantastisk måde.

I behandlingerne hjælper jeg mine klienter tilbage i balance i deres krop. I min zoneterapi er jeg ”det lyttende øre”, så jeg både mærker, dét du fortæller mig og samtidigt med mærker dét, mine hænder møder på din krop under en behandling.

Som behandler har jeg en holistisk tilgang til selve behandlingen og jeg anvender ud over tryk på reflexzonerne også dele fra akupressur og meridian massage. Jeg skaber gennem disse forskellige tilgange en zoneterapibehandling, som både giver dig udrensning, et flow gennem din krop og hjælper din krop med at indtage ny energi.
Via mine zoneterapibehandlinger har jeg også arbejdet med klinter, som har ønsket hjælp til vægttab, har haft dårlig søvn og tankemylder, migræne og udrensninger. Jeg har behandlet for igangsættelse af fødsler og haft mange babyer og børn i hænderne, som har døjet med forstoppelse, ondt i ørerne, dårlige søvnmønstre mm.
Jeg håber, du trygt vil vælge en zoneterapibehandling hos mig.

Jeg er RAB-godkendt behandler, og det betyder at jeg må arbejde for din sundhedsforsikring og at Sygeforsikringen Danmark giver tilskud til behandlinger hos mig.

Mine arbejdsdage i klinikken er fordelt forskelligt ud over ugens 5 hverdage og det kan sagtens være tidlig
morgen eller en aftentid, du kan booke hos mig.

Du er altid velkommen til at kontakte mig for yderligere information.

Telefon: 30 46 88 30 – e-mail: booking@loevelhelse.dk

CVR-nr : 42564052