Skip to main content

Psykoterapi

Psykoterapi handler om at hjælpe mennesker ud af livets vanskelige perioder og er en vej til at komme videre, når livet gør ondt eller synes meningsløst.

Der kan være mange forskellige grunde til at gå i psykoterapi. De fleste mennesker opsøger en psykoterapeut, fordi der er noget i deres liv, som går dem på og forringer deres livskvalitet.
Det kan være, at de slås med angst, OCD (tvangstanker), depression, stress, mindreværd, generthed eller mobning. De kan også have haft en traumatisk oplevelse, befinde sig i en krise eller af andre årsager have brug for hjælp til at komme videre i livet.

Psykoterapeuter hjælper også mennesker, der ikke er i krise, men som vil lære mere om sig selv og udvikle sig enten professionelt eller personligt.

Med andre ord handler psykoterapi om at støtte og hjælpe mennesker med at få indsigt i og forstå deres psykiske problemer for derefter at give dem de værktøjer, de har brug for, til at fungere bedre i hverdagen og få en højere livskvalitet.

Denne proces er hurtigere for nogle end for andre, og behandlingens længde afhænger altid af det enkelte menneske. For nogle er et par møder med en psykoterapeut nok til at bringe balance i livet og hverdagen, andre har behov for et længere forløb.

Terapi handler om at turde tage fat om livet og bevare håbet.

I terapien vil du blive mødt med forståelse og nærvær i et trygt og ufordømmende rum. Sammen tager vi udgangspunkt i din problemstilling og bearbejder oplevelser, som er svære for dig lige nu.

Terapien er en positiv og effektiv terapiform uden overflødig snak. Vi går på “opdagelse” og undersøger årsagen til din problemstilling/udfordring. Du vil stille og roligt opleve et lysere livssyn og et mod til at skabe en anden hverdag, end den du er kørt fast i eller måske endda blevet syg af.

Langt de fleste slås i perioder med angst, sorg, ensomhed eller manglende selvværd, men du er dén eneste, der kan ændre dit liv. Det kan dog være svært at gøre alene.
Vi arbejder i dybden, går bagom symptomerne og finder de egentlige grunde til din nuværende situation. Eventuelle chok og traumer vil først og fremmest blive bearbejdet og forløst, da de som oftest kan stå i vejen for det terapeutiske arbejde.

“Velkommen til dig som ønsker forandring.”
Uanset hvad du kommer med, stort eller småt, hjælper jeg dig i den forandringsproces, du ønsker.
Det er aldrig for sent at udvikle sig og skabe forandring.

Det er muligt at kombinere psykoterapi med kropsterapi, således at vi kan gå dybere i at finde de aflejringer kroppens væv og muskler har gemt på.

Priser:

Psyko- og Kropsterapi:  750,- for 90 minutter
Psykoterapi:  650,-  for 1 time

Bestil en behandling