Skip to main content

Access Bars Behandling

Access Bars behandling er en blid men dybdegående behandling som er virkelig effektiv mod angst og bekymringstanker.

Behandlingen vil åbne op for mere lethed og overskud i dit liv. Du vil opleve mere mentalt energi og mere overskud. Det bliver lettere for dig at skubbe de evigt kværnende tanker til side, så de ikke påvirker dig så meget. Du vil lettere kunne arbejde med dine tanker og forstå at tanker bare er tanker – de er ikke farlige i sig selv.

Behandlingen kan kaldes en slags oprydning på din harddisk. Hjernebølgerne falder til ro og det bliver muligt for dig at skubbe til uhensigtsmæssige overbevisninger eller adfærdsmønstre, du måske har kæmpet med siden barndommen. Måske er det tid til forandring? Måske er der vaner eller begrænsninger, du gerne vil slippe?

Behandlingen foregår liggende ryggen på en briks. Du skal ikke af noget tøj, du ligger bare helt afslappet og puttet godt ind i et tæppe. Der behandles blidt på 32 forskellige energipunkter på dit hoved/kraniet og i panden. Det er kun små lette tryk – ingen pludselige bevægelser eller ryk.

Hvordan virker Access Bars

Hjernen med dens synapser, kemi og elektriske signaler – såvel som resten af kroppen – er et stort elektrokemisk system med sit eget elektromagnetiske felt. Dette system kan påvirkes af andre og kan også påvirke andre, og det er både fysisk som psykisk samt via energier og spejlneuroner.

Det er ikke spor mystisk, selvom det lyder sådan. Det er blot videnskab og kendes også fra kvantefysikken. Det nye er, at man ved hjælp af Access Bars har fundet en teknik, hvor man kan påvirke og udnytte disse forhold på en konstruktiv måde i kombination med spørgsmål og guiding/terapi.
Mennesker tænker, mener og føler en masse i løbet af en lang dag. Derfor kan alle disse tanker, meninger og følelser hobe sig op – helt uhensigtsmæssigt. Ved at aktivere de forskellige energipunkter, kan behandlingen få energien til at flyde frit igen. Du vil efter behandlingen føle dig lettet og fuld af energi. Mange beskriver det som at restarte hjernen; at nulstille tankerene, få plads i din bevidsthed til nye, og mere givende tanker. På den måde opnås der mere ro, afslapning samt nærvær efter behandling med Access Bars.

Der er mange gode erfaringer med denne behandlingsform på klienter, som lider af stress eller angst, fordi en behandling med Access Bars giver klienten en dybere indre ro og en større bevidsthed omkring, hvad det er, dér tynger.

Ikke to personer har helt samme oplevelse med behandlingen.
Nogle vil opleve en del uro i kroppen (særligt i starten) og andre vil straks opleve at falde helt til ro og være fuldstændigt afslappede. Fælles for alle er følelsen af ro i krop og sind efter behandlingen.  Selvom det primært er på hovedet behandleren blidt berører de mange punkter, så vil kroppen blive så afslappet, at det nærmest vil føles som om, du har fået masseret samtlige muskler i kroppen.

Access Bars kan minde om meget andet, men må ikke forveksles med Kranio-sakral-terapi, hypnose eller hypnoterapi, magi eller healing og det er heller ikke en medicinsk eller sundhedsfaglig behandling.

Vælg Acces Bars, hvis du vil af med – eller afhjælpes omkring:

 • Tanker der kører i ring og bekymringer
 • Angst og indre uro
 • Dårlig søvn
 • Katastrofetanker og tankemylder
 • Manglende evne til at leve i nuet
 • Tendens til ikke at kunne fokusere
 • Fastlåste mønstre og forestillinger
 • Depression og tristhed

Ved at vælge en acces bars behandling får du muligheden for at:

 • Afspænde i hele kroppen hurtigt og effektivt
 • Øge fokus og opnå større evne til at være i nuet
 • Gøre noget godt for dig selv – selvforkælelse dybest inde

Selve behandlingen varer 1 time.

En behandling koster for 1 time 525 kr. og der gives rabatordning ved aftale om 3 behandlinger,
således at rabatten ydes på den 3. og sidste behandling, hvorefter de 3 behandlinger samlet koster i
alt.1.375 kr.

Guide til Access Bars

På billedet her på siden kan du se en guide over 32 punkter behandleren berører på dit hoved under en behandling. Du kan også se, hvad de forskellige punkter står for og hvor de ligger henne på hovedet. Access bars er godkendt som kropsterapi og Access-Bars® er en del af Access Consciousness® og godkendt af The National Certification Board for Therapeutic Massage i USA og The International Institute for Complementary Therapists (IICT).

Bestil en behandling